Teatre la Garriga

Inspira teatre presenta

Sotabosc, la vida sota els arbres

El bosc és un lloc de gran meravella, on podem explorar i jugar amb els nostres amics. És un lloc de  pertinença. Aquest també pot ser un lloc d’amistats que no siguin humans, amb els arbres, plantes i animals que tenen molts regals per compartir. Els tresors que aquest món encantat compartirà amb nosaltres no tenen fi si ens obrim per escoltar, olorar, tastar, mirar i sentir la màgia del bosc viu.

Recomanat per a infants de 0 a 5 anys. Per a aquest espectacle cal entrada a partir de 0 anys

FITXA ARTÍSTICA


INTÈRPRETS  Laia Piró, Neus Umbert i Esther Westermeyer
DIRECCIÓ VEU I MUSICAL – 
Viv Manning
DIRECCIÓ ESCÈNICA – 
Clàudia Moreso
ESPAI ESCÈNIC –
 Xavier Erra
CONSTRUCCIÓ ESCENOGRAFIA – 
Tallers Jorba-Miró
DISSENY DE LLUMS –
Guillem Bonfill
TÈCNIC DE SO I LLUMS
Guillem Bonfill
VESTUARI
 Rosa Solé
FOTOGRAFIA –
Ana Zaragoza, Txus Garcia
VÍDEO –
Arian Botey (Videoestudi)
DISSENY GRÀFIC –
 Laia Carrera
PRODUCCIÓ –
 Inspira Teatre
PRODUCCIÓ EXECUTIVA –
Gemma Ros i Esther Westermeyer
COL·LABORACIONS I RESIDÈNCIES –
FIM, CC Zona Nord, SAT! Teatre i El Petit, Eli Guasch
Amb el suport de: ICEC

LA CRÍTICA DIU…


[…] Laia Piró, Neus Umbert i Esther Westermeyer signen una interpretació coral i afinada, en l’univers musical i en el coreogràfic. La proximitat amb el públic i la interacció mesurada són un dels encerts de la proposta, amable i sense lliçons. Cuques de llums i tota mena d’ocells ronden les primeres files amb els sons i els detalls més petits. Altre cop, allò que imaginem és el més interessant. […]
MARTÍ ROSSELL PELFORT
NovaVeu

Sotabosc de la companyia Inspira Teatre és una proposta per als espectadors més petits de tots. Aquests asturians sempre la claven. Quan un espectacle aconsegueix que els nadons i els nanos més petits estiguin atents i en silenci durant 35 minuts, és que està molt ben fet. Tot en aquesta proposta està cuidant fins a l’últim detall: l’escenografia de Xavier Erra, el vestuari de Rosa Solé i la composició i direcció musical de Viv Manning. […]. A més, les veus de Laia Piró, Neus Umbert i Esther Westermeyer empasten de meravella… Què més es pot demanar? L’exigència artística d’un espectacle destinat a personetes de zero a cinc anys ha de ser la mateixa quan la platea és plena de cabelleres blanques i calbes prominents. La separació entre teatre “per a adults” i teatre “infantil” no existeix, a casa sempre ho hem dit. El que hi ha és, simplement, bon teatre i mal teatre. I Sotabosc pertany a la primera categoria.
ORIOL PUIG TAULÉ
Núvol

Sotabosc és un espectacle memorable. La música interpretada a cappella per la Laia Piró, la Neus Umbert i l’Esther Westermeyer és la banda sonora d’un bosc amable dissenyat amb gust per Xavi Erra (escenografia) i Guillem Bonfill (il·luminació), que acaba envaït feliçment pel públic menut, que se’n moria de ganes, i no tan menut.
DANI CHICANO
Escena familiar

PREMIS


· PREMI FETEN 2023 AL MILLOR ESPECTACLE PER A LA PETITA INFÀNCIA

· CANDIDAT ALS PREMIS MAX 2023 (MILLOR ESPECTACLE INFANTIL, JUVENIL O FAMILIAR).

COMPRA AQUÍ LES ENTRADES
No esperis més!
Diumenge 1 d’octubre
16.30 h
18 h
35 minuts + 10 minuts d’interacció
Teatre de la Garriga, El Patronat
6 €

1 € de descompte a aplicar en la compra pel web