Teatre la Garriga

La Voz Ahogada presenta

Una nova primavera

La història de les brigades internacionals

Si bé l’obra està formada per multitud de petites històriies de brigadistes, el fil conductor de Una nueva primavera és la història de la Maria i l’Stig. Una de les moltes històries d’amor que van sorgir entre brigadistes internacionals i dones espanyoles.

Maria i Stig es van conèixer a l’hospital militar de Mataró al 38, quan ell, que havia vingut com conductor d’ambulàncies al 37, li van encarregar traslladar els ferits cap a Catalunya degut a l’avançament de les tropes feixistes. La Maria treballava com infermera a l’hospital i entre ells va néixer una història que va vèncer a la separació per la marxa dels brigadistes, la segona guerra mundial i 40 anys de dictadura franquista. El dos van refer la seva vida, però mai van deixar de pensar l’un amb l’altre.

Després de la mort de Franco, Stig va viatjar a España des de la seva Suècia natal i es van veure durant una tarda. Per últim, als anys 90 es van tornar a trobar.

FITXA ARTÍSTICA


DRAMATÚRGIA – Ivan Campillo
INTERPRETACIÓ
– Ivan Campillo i Mireia Clemente
MÚSICA –
Jorge Sarraute
IL·LUMINACIÓ –
Francesc Rodelles
SO I PROJECCIÓ – Ariadna Puig i Raül Gallegos
FOTOGRAFIA I DISSENY – Robert Martex i Luay Albasha

ATENCIÓ FAMÍLIES
Ja sabeu que amb el preu de l’entrada a l’espectacle s’inclou un taller artístic per a infants, de 3 a 12 anys, relacionat amb l’espectacle perquè pugueu gaudir tant pares i mares com els vostres fills i filles.
Dues maneres diferents d’interpretar el mateix espectacle.
Inscripcions AQUÍ fins dijous 9 de febrer a les 14 h.

COMPRA AQUÍ LES ENTRADES
No esperis més!
Divendres 10 de febrer
20 h
80 minuts
Teatre de la Garriga,
El Patronat
8 €
DESCOMPTES DISPONIBLES

1 € de descompte aplicant-lo quan es fa la compra pel lloc web

Venda on-line tancada