Teatre la Garriga

La cultura no s’atura al Teatre de la Garriga – El Patronat

Un espectacle de dansa aèria entre les primeres propostes de la temporada

El Teatre de la Garriga ha engegat una nova temporada teatral, que comença plena de novetats i amb totes les mesures preventives, sis mesos després que la temporada anterior quedés suspesa per l’estat d’alarma.


Microteatre


Un circuit de microteatre en diversos espai del poble va marcar, el 19 de setembre, l’inici de la nova programació.

Aquest projecte, que va tenir una gran acollida entre el públic, sorgia de la inquietud de diferents grups i persones relacionades en l’àmbit teatral, residents a la Garriga durant el confinament .

La programació seguirà el 26 de setembre amb l’espectacle Sóc feliç, el nou treball de Dàmaris Gelabert. En aquesta obra de teatre musical, la coneguda cantant i pedagoga fa un homenatge a les arts escèniques.

Dansa aèria

El proper 17 d’octubre al vespre, la companyia Estampades oferirà Far, un espectacle de dansa aèria que es farà just al davant del Teatre, a l’aire lliure.

A l’obra, tres artistes parteixen d’una fusió de la dansa i el teatre amb tècniques aèries, tot creant atmosferes plàstiques i efímeres que s’estampen com un miratge per sotragar la quotidianitat del púbic.

Aquest espectacle s’inscriu en el marc del programa Fem Dansa, del qual ara la Garriga forma part i que preveu més accions al poble. L’objectiu d’aquesta iniciativa és reforçar un circuit estable municipal a Catalunya per a produccions de dansa i per ampliar la xarxa d’estructures i espais d’exhibició d’àmbit nacional.

Article publicat al BUTLLETÍ MUNICIPAL LA GARRIGA | SETEMBRE · OCTUBRE DE 2020 | Núm. 192