Teatre la Garriga

Jorge Da Rocha presenta

Metamorfosi

Un projecte singular, entre l’acústica i l’electrònica, carregat d’originalitat, sensibilitat i de reflexions sobre el món actual on vivim. Així és Metamorfosi, la proposta musical que ofereix Jorge da Rocha. Un recull dels temes propis que formen part de la seva discografía “To Drop and Let Go” i “BLAU”.

En Jorge da Rocha és un artista difícil de classificar dins d’un gènere musical concret. La seva música és tan especial que hi ha qui l’engloba dins de la música alternativa i experimental, amb influències evidents de world music, de jazz i d’indie pop. Juga amb la versatilitat instrumental i transporta a l’audiència a paisatges sonors diversos que ens poden apropar al so de Radiohead, Massive Attack o a les veus de Jeff Buckley, però la realitat és que en Jorge ha creat el seu propi so. Les seves arrels portugueses i els diferents llocs on ha viscut (Berlín i Barcelona), són clarament influències que posen color i matisos diversos a les seves cançons plenes de poesia, delicadesa i profunditat.

En aquest concert en Jorge convida al músic Guillem Callejón a la guitarra elèctrica i lap steel i comptarà amb la participació especial del pianista Ismael Dueñas.

FITXA ARTÍSTICA

VEU, CONTRABAIX I GUITARRA ELÈCTRICA- Jorge Da Rocha
GUITARRA ELÈCTRICA I PEDAL STEEL GUITAR –
Guillem Callejón
PIANO-
Ismael Dueñas

LA CRÍTICA DIU…


S’ha cultivat de tal manera que és difícil encaixar el seu estil personal, perquè la seva originalitat i la seva sensibilitat omplen de caràcter cada cançó que crea.
Le Cool Bcn

El músic portuguès Jorge da Rocha va tocar la fibra sensible del públic amb una actuació “one-man band”, simplement amb el seu contrabaix i la seva veu.
Bonnie Chen (The Standard – Hong Kong)

Da Rocha és capaç d’endinsar-te i portar-te a mons tan diferents i intensos, només amb el seu contrabaix (Elías), la seva veu i una mica de “loops”. Crec que explicar-ho no serveix, el millor és veure’l en directe.
I. Ortega (Distrito Jazz)

ENTREVISTA


Llegeix l’entrevista AQUÍ

COMPRA AQUÍ LES ENTRADES
No esperis més!
Dissabte 21 d’octubre
20 h
70 minuts
Teatre de la Garriga, El Patronat
10 €

1 € de descompte a aplicar en la compra pel web
Venda on-line tancada