Teatre la Garriga

“La bona vida”: ritmes d’un passat molt present

“La bona vida”: ritmes d’un passat molt present

Unes lletres humorístiques marcades per unes rimes brillants i un llenguatge molt cuidat, acompanyades d’unes melodies molt enganxoses van ser la barreja perfecte per crear un ambient festiu i alhora proper al Teatre de la Garriga – El Patronat.

De la mà del grup de pop 2princesesbarbudes, el passat diumenge al migdia, vam viatjar al paleolític, per conèixer el dia a dia dels primers humans. Un viatge de gairebé una hora per entendre que, al final, la bona vida no és l’actual. Una reivindicació que els catalans van fer visible a través de les seves composicions musicals basades en un discurs elaborat gràcies a una gran documentació prèvia. Tot un aprenentatge plaent, una adquisició de coneixements que s’introduïen en les ments del públic a través de les melodies tan característiques d’aquest grup; rítmiques amb sonoritats molt peculiars creades pels instruments petits i de joguina. 

Un concert teatralitzat sobre el paleolític que anava desgranant una veu en off. Dalt l’escenari, els quatre músics anaven interpretant tota la informació que oferia el narrador omniscient, i alhora, amb gags irònics, hi posaven el punt exacte d’humor per emmarcar l’escena en un concert lectiu però, sobretot, divertit. 

Un dels moments àlgids de l’espectacle va ser a les acaballes amb la interpretació de la cançó “Orgull cromanyó”, una peça molt enèrgica que va posar d’empeus als assistents – la gran majoria, famílies amb fills petits – i va posar el millor punt final esperat, deixant un molt bon regust de boca a tots els presents. 

Una crònica de Júlia Oliveras

FOTOGALERIA

“La bona vida” de les 2PrincesesBarbudes | 25/10 del 2020