Teatre la Garriga

Poesia vital a la façana del teatre

Poesia vital a la façana del teatre

Poques vegades tenim l’oportunitat de presenciar un espectacle tan autèntic i volàtil com FAR, una creació poètica amb una posada en escena diferent, original i única que, sense text, et desperta tot tipus d’emocions. 

Un centenar de persones van poder gaudir d’aquesta experiència singular la vesprada del passat dissabte 17 d’octubre. Al llarg de mitja hora, les Cia Estampades van donar vida a cada racó de la façana del Teatre. Amb un joc de llums que guiava la mirada dels assistents, les tres artistes van anar desengranant una història on l’edifici esdevenia el protagonista principal, essent la casa de les estampades, el seu far. 

Una obra de dansa aèria volàtil, que acariciava al públic al ritme dels moviments constants de les artistes que, tot i mantenir-se en les alçades, en diversos moments van trepitjar el terra del passeig. Es barrejaven amb els assistents, fent-los partícips de la història i creant així una sensació de proximitat total. 

A través del cos, del circuit i viatge abstracte per les alçades del teatre, es creaven imatges oníriques que, juntament amb sorpreses com el fum de colors, despertaven l’admiració i alhora perplexitat dels presents. 

Un espectacle que molts van qualificar de brillant i que degut a la seva curta durada, els va deixar amb ganes de més. El teatre no va obrir les seves portes però va estar més viu que mai, els tres personatges van habitar tots els seus espais més amagats. De segur que el centenar de persones presents aquell vespre veuran amb uns altres ulls aquest teatre. 

Una crònica de Júlia Oliveras

FOTOGALERIA

FAR de Cia Estampades al Teatre de la Garriga | 17/10 del 2020