Teatre la Garriga

“Sóc feliç”, un espectacle musical d’amor al teatre

Sóc feliç”, un espectacle musical d’amor al teatre

L’obra “Sóc Feliç” de la companyia de la Dàmaris Gelabert va aterrar el passat 26 de setembre al teatre de la Garriga – El Patronat. Un espectacle que va donar el tret de sortida a la nova temporada teatral.

La vida al teatre, doncs, va tornar de la mà de la cantautora vallesana. Al llarg d’una hora, els assistents van gaudir d’una representació musical en forma d’homenatge a les arts escèniques. Seixanta minuts plens dinamisme, humor, però sobretot, complicitat entre artistes i públic. Des del primer minut, Gelabert va posar-se el públic a la butxaca amb la seva tendresa característica acompanyada d’una càlida proximitat. A l’escenari, l’acompanyaven la jove Caterina i en David Cuspinera, coneguts pels més petits per la seva col·laboració continua en els diversos videoclips i espectacles de Gelabert. 

Com ja és tradició, no va faltar el tret característic dels espectacles de Gelabert, la música, un element que va esdevenir l’eix transversal, amb la interpretació magistral en directe a dalt de l’escenari a càrrec de tres músics, una d’elles, la seva filla Laia Gelabert. 

Les pulsacions del públic van pujar amb les cançons més populars de la cardedeuenca com són “L’hora de fer música”, “els dies de la setmana” o “tot sona”. Una entrega total dels infants que aplaudien, ballaven i cantaven al uníson al ritme de Gelabert i companyia. 

Un espectacle integral i participatiu que va ser tot un èxit, un bon auguri per la nova temporada que comença. 

Crònica de Júlia Oliveras

FOTOGALERIA

“Sóc Feliç” de Damàris Gelabert | 28/09 del 2020